Sa oled käinud Loodus BioSpas mitmeid kordi. Mis on see põhjus, mis Sind ikka ja jälle siia toob?

Kuna teatavasti paljud ravimid paraku on selleks, et inimesi ravimite lõa otsas hoida, mitte tervendada, siis soovisin leida sellise parema viisi, et oma keha puhastada ja sundida oma keha tervenemise protsessi järgima. Kui ma olin esimest korda Loodus BioSpas, valisin ma esmalt ravidieedi kuna mul oli kilpnäärmes  autoimmuunne põletik. Veepaastu ei tohtinud teha, sest mu kehas oli võrdlemisi palju raskemetalle. Siis ma tegin ravidieedi läbi ja poole aasta pärast sain teha ka veepaastu.

Kuidas Sa teda said, et Su kehas on palju raskemetalle?

Seda ütles mulle dr Trofimova, järeldades minu autoimmuunse kilpnäärme seisundist kui ta tegi kompuuteruuringu. Aga muidu iseenesest saab seda kui juuksekarvast teha mikroelementide analüüs.

Kui võrdleksid kahte kuuri – ravidieeti ja veepastu.

Veepaast kulges raskemalt kui ravidieet. Ravidieet läks linnulennult. Mul oli kõik päevad väga hea olla, ei mingeid peavalusid, mitte midagi.

Räägi palun oma esimesest kogemusest.

Kui ma varem magasin unerohtude abil, siis Loodus Biospas alates teisest ööst magasin täiesti iseseisvalt. Ma ei võtnud isegi oma ravimeid siia kaasa. Ma otsustasin, et saan nendest lahti.  Kui ma lõpuks koju läksin, siis mu mees ja laps ütlesid, et ma oled tundmatuseni muutunud, oled nii rahulik. Mu enesetunne oli väga hea. Ma väga soovitan inimestele, kes on kimpus oma tervisega või ka unetusega või mis iganes sõltuvustega või tahavad keha puhastada  – minge doktor Trofimova vastuvõtule, arutage läbi, milline pakett just nimelt teie tervise jaoks oleks kõige parem. Ja tulge siia, Loodus BioSpasse.

Kas unetus tõigi Sind siia?

Üks asi oli see unetus.  Teine asi oli see, et kui talviti oli nohu, siis ma ei saanud magada ilma rohtudeta. Kuna see nohu ei möödunud nii lihtsalt ja et öösel magada saada, siis ma tegin nina lahti ravimiga. Teatavasti tekib ravimist sõltuvus kahe nädalase kasutamise järel. Mina kasutasin kauem, sest ma poleks  lihtsalt maganud öösel.  Olin väga mures selle pärast, tahtsin sellest lahti saada.

Kuidas Sa nüüd tunned ennast?

Tunnen end väga hästi. Olen siin neljas kord pooleaastaste vahedega ja mul on päris hea meel, et selline raviasutus on olemas ja saab oma keha päriselt puhastada. Eks loomulikult peab peale siin viibimist tegema õigeid tervislikke valikuid mitte ainult toitumises ja vedeliku tarbimises vaid üleüldse eluviisis. Paraku minu eluviis on väga kiire. Ma olen selle ise valinud, mulle meeldib. Ja eks selle tagajärg on ka loomulikult see, et keha tahab elada ja keha hakkab ennast kaitsma. Minu jaoks on lahendus see kui ma saan käia jälle korraks keha puhastamas. Siis on 3-4 kuud pärast seda päris hea olla. Sel korral on ka ema kaasas.

Mis Sulle kõige rohkem meeldib?

Kõige rohkem meeldib mulle see, et ma saan aru, millega ma siin tegelen. Ma ei tule siia kaalu langetama vaid ma päriselt ka tulen oma keha puhastama. Need meetodid, mis on siin välja töötatud, on väga efektiivsed. Enne dr Trofimova vastuvõtule, konsulteerida, mis parasjagu endale sobib ning siis tulla Loodus BiopSpasse.

Mulle meeldib siin loodus, vaatamata aastaajale on siin alati väga ilus ja väga mõnus. Olen siin erinevatel aastaaegadel käinud. Mulle meeldib personal. Kõik naeratavad, kõik on inimesearmastajate tüüpi inimesed. Väga hästi valitud, nendega on alati kõigiga väga hea suhelda. Kõik on empaatilised ja toredad.

Millal järgmine kord tuled?

Ma arvan, et see saab olema oktoober või november, et ei jääks lühikest vahe. Või miks mitte jaanuaris.