Olen Loodus BioSpaas juba 6. kord. Tahe siia tulla tuleb minu seest. Kodus ma paastuda ei suudaks, sest glamuursed koogid on mu kirg! Paastumine on tore –

Eesti koogikuninganna ja MasterChef Eesti kohtunik Õie

Eesti koogikuninganna ja MasterChef Eesti kohtunik Õie

siin ei loe sugu, vanus, karjääriredel ega muu. Oleme kõik paastukuuril oma tervise pärast. Mulle meeldib, et sa ei ole siin sotsiaalselt üksi. Olen alati kolmeses toas ja leian häid sõpru. Saame omavahel vabalt suhelda ja oleme üksteisele toeks.

Paastumine ei ole kerge. Tööle hakkavad hoopis teised meeled, inimene muutub siin 7 päeva jooksul. Ja muidugi see sisekaemus, sa lülitud teisele galaktikale ümber, sa näed oma elu kõrvalt. Ma võtan alati kuurile kaasa mõne raamatu. Sel korral on mul öökapi peal Jessie Inchauspeni „Glükoosirevolutsioon“. Huvitav on aga see, et ma pole kunagi jõudnud kuuril olles raamatu kaantki avada. Siin sa oled väga kaitstud ja hoitud. Personal on niivõrd sõbralik ja hooliv. Ma olen ülimalt energiline ja emotsionaalne inimene, aga siin ma olen õppinud elu rahulikumalt võtma.

Mulle väga sobib paastumine. Mul läheb isegi silmanägemine paremaks ja maitsemeeled erksamaks. Sa tuled siit välja nagu titt ema ihust. Tõsimeeli, maailm tundub siit lahkudes värvilisem.