Mitmes kord Te olete Loodus Biospas?

Olen siin juba neljas kord.

Millal Te käisite esimest korda ?

Esimene kord oli 8 aastat tagasi. Pärast seda olen käinud iga 2 aasta tagant.

Kuidas Te teadsite siia tulla?

Kuulsin tuttavalt, et on selline asi nagu paastumine. Siis hakkasin otsima internetist ja leidsin Loodus Biospa. Tutvustusest sai aru, et see on individualiseeritud inimesele. Mitte nii, et ma ise pean paastuma nädal aega. Mulle meeldis see pakett ja tulin huvi pärast vaatama, kas mulle sobib.

Ja see sobis väga hästi, sest ma olen jälle tagasi.

Kuidas Te ennast tundsite pärast esimest paastumist?

Esimest korda oli kõik väga hästi. Mulle sobib kevad. Ei tea, kas see on sellest, et inimene peab koguma rasva, et siis paastuda. Ei sobi november, siis oli hästi raske.

Kas Te olete alati valinud paastu?

Jah, ma olen ainult paastu teinud.

Kuidas Te tunnete end pärast paastumist?

Tundsin, et olen nagu uus inimene. Pea oli selge, mõtted olid selged. Ei tunne väsimust, on energiat. Ma ei tea, kust see lisaenergia tuleb. Ja sisemiselt tunned, et oled puhas inimene. Tunned, et oled nagu väike laps – alustad kõike uuesti.

Mis Teile meeldib siin?

Mulle meeldib kogu süsteem. Protseduurid, võimlemine, tegevused. Meeldib, et on kogu aeg midagi teha. Ja et Su tervist jälgitakse. Kui on näha, et ikkagi ei suuda paastuda või on halb enesetunne, saab alustada taastumisega.

Kas olete siin ka lisaprotseduure valinud?

Olen massaažide fänn. Mulle meeldivad massaažid.

Korra proovisin seda ürdivanni. Kuna olen lõhnade suhtes tundlik, siis see ei olnud minu jaoks. Minu jaoks on lõhnad ja hääled paastu ajal väga võimendunud. Pean end tagasi hoidma, et mitte tunda ärritavaid lõhnu. Isegi kui keegi käib kontsakingadega, on see minu jaoks ärritav faktor.

Sel korral olen paastunud neli päeva. Selle aasta jaanuaris põdesin läbi koroona. Minu lõhnataju ei ole veel 100 % taastunud. Aga täna hommikul jalutades tundsin maasika lõhna. Arvan, et see paastumine aitab mu lõhnataju taastada. Ma juba tunnen rohkem lõhnasid.

Kes Teile massööridest meeldib?

Mulle meeldib kui massaaži teevad füsioterapeudid. Siin on 2 noormeest. Denis tunnetab probleemseid kohti, Ilja on ka hea. Kui massaaži teevad füsioterapeudid, ei ole lihtsalt massaaž vaid on ravi.

Peamassaaž on väga hea. Just peavalude korral leevendab seda.

Kodus ma käiksin võimalusel iga nädal massaažis. Aga siin saan lausa iga päev massaaži. See on täielik luksus! Ihule ja hingele on siin puhkus.

Kas soovitate tulla siia?

Jah, soovitan. Aga see kes tuleb, peab olema vaimult valmis, et see läbi teha. Pead teadma seda protsessi ning tead, kuhu tahad jõuda.

Nüüd kahe aasta pärast jälle?

Ma arvan, et jah. Ma pikki plaane ei tee, aga ma arvan, et kindlasti kas kevadel või suve poole.

Aitäh!