Taani-Eesti kaubanduskoja juht ja konsultatsiooni firma omanik

Kus Teie saite infot meie kohta?

Ma olen sellest kuulnud ammu, mul on siin kaks täditütart käinud. Olen aeg ajalt mõtisklenud selle üle et võiks tulla aga see oli üle 10 aasta tagasi. Aga siis ma olen lugenud artikleid paastu kohta ja muidu olen üldse toitumises huvitatud väga pikalt. Üks päev lihtsalt tsiteerisin Trofimova artiklist ühte lõiku Sulevile, oma elukaaslasele, ja tema ütles lähme sinna laagrisse, et tema oli ka mõelnud seda. Me ei ole varem küll omavahel rääkinud aga siis vaatasime et see sügis kõik reisid jäid ära ja puhkused olid võetud.

Saite selle nädala pühendada tervisele. Ei kahetse?

Üldse mitte.

Kas Teie olete varem paastunud?

1-e päevaseid olen teinud.

Täna on 6-s päev. Teie veel paastute?

Jah.

Kas oli raske?

Jah ja ei. Ma arvasin et kõige suurem katsumus saab olema nälja maha surumine, et tohutult tahaks süüa kogu aeg, aga seda ei olnud. Aeg ajalt mõtled  ikka toidu peale aga see ei olnud see mis häirib. Umbes nii ta oligi nagu ma arvasin, et mingi hetk olin natuke rohkem nõrkust ja siis on jälle paremad hetked ja kõik asjad said ju tehtud. Seda ma ei lootnud ei oodanud et siin saab nii palju füüsilist tegevust, et seda jõuab veel teha paastu kõrval. Kõik on olnud kokkuvõttes positiivne.

Teie olete ka palju jalutanud iga päev, ei istunud toas vaatamata ilmale.

Jah, ja osalesime kõikides võimlemistes.

Mida Teie ütleksite teistele, miks peaks siia tulema?

Ma võib olla ütleksin seda pärast siis kui ma olen sellest välja tulnud. Olen teistelt kuulnud et pärast tuleb see tohutu kirgastamine ja energiavoog, et see jääb meede ja juba selle pärast tahab tagasi tulla. Kui ma olen selle kogemuse läbi teinud siis ma ütleksin uuesti. Aga üks põhjus miks ma ise tulin – et see on natuke enda proovile panek. Mulle meeldib ennast füüsiliselt ja vaimselt proovile panna aeg ajalt ja see oli ka üks põhjustest. Aga mitte lihtsalt paastuda, ma teadsin et see on kasulik ja selle läbi ennast proovile panna. Ma tunnen et organism on puhastunud, kilod on kadunud. Aga see päris positiivne efekt ma arvan et ilmned paari nädala jooksul. Minu elukaaslane ütles et mu nahk on juba siidisem.

Kindlasti on meeldiv kuulda selliseid sõnu. Teie käisite ka meie SAUNA SPA protseduuril?

Ma olen tohutu sauna fänn ja käisin iga päev saunas, tegin küll tunduvalt lahjemalt kui kodus teen.

Nüüd on Teil ees kodune töö – taastumine, kindlasti koos Suleviga on seda kergem teha.

Jah, Sulev veel rohkem kui mina pöörab tähelepanu õigele toitumisele.

Kas järgmine aasta ootame Teid Suleviga?

Vaatame.

Teie saite siin uusi tuttavaid?

Jah, meil olid ühised huvid, huvitavad inimesed, kellega sai palju rääkida.

Aga ma usun küll et me tuleme tagasi. Muidugi vaatan kuidas see kogu pakett ja kogu see elamus aga see oli ikka väga positiivne.

Suur tänu Teile.

Teile ka.