Projektijuht

Kuidas Teie saite infot meie kohta?

Paastumine ei ole mulle tundmatu. Infot sain varasemalt internetist agaväga hea tagasiside sain oma tuttavate kaudu, kes on siin olnud ja kiitsid väga seda kohta.

Nüüd Teie olete ise juba 6-s päev meil kuuril. Mis tunne on?

Ma olen väga lummatud. Ma olen väga rahul. Ma olen heas mõttes üllatunud kogu sellest pakettist, kogu sellest teenindusest, suhtumisest, majast ise endast.

See grupp oli meil tavalistest väiksem.

Jaa, see lisas veel väikse boonuse. Minu mõtte oli et ma tulen siia oma meelt ja keha puhastama, ja ma tõsiselt nautisin seda privaatset olemist.

Kuidas hindate protseduure, mida tehti Teile?

Ma arvan et rohkem oleks võimatu võtta kui ma võtsin. Ma olen väga rahul. Väga heas ja kõrgel tasemel aparaadil protseduurid just selle ainevahetuse ja muude probleemide leevendamiseks. Sai valida mida kellele vaja on (Lümfidrenaazi programmid). Hästi laialdane pakett tervise ja ilu protseduure.

Kas puhastusprotseduuri tegite esimest korda?

Sooltepuhastuse tegin küll esimest korda, see oli uudis minu jaoks. Ma tulin väga avatud meelega ja sellise mõttega et võtan avatult kõik vastu mis antakse.

Eks see on kõige õigem suhtumine.

Hästi meeldivad olid muidugi need grupivõimlemised, erinevad stiilivõimlemised, nii õuevõimlemine kui saalivõimlemine. Väga heade harjutustega. Väga head seljaharjutused, venitused vaheldumisi hingamisharjutustega. Hästi tore et oli SHINDO ja jooga, millega ma ei ole tegelikkult üldse kokku puutunud. Need olid absoluutselt võrratud trennid.

Kas järgmine aasta ootame Teid?

Ei ole üldse välistatud.

Kas teistele räägite, soovitate? Mis on Teie arvates peamine põhjust miks teha kuuri meil, mitte kodus?

Just kogu see meditsiiniline järel valve ja paketisisene programm on ülihästi üles ehitatud. Kõik mis tuleb lisaks, tuleb lisaks ja see on ka suurepärane. Miks ma tulin kodust välja? Ma olen ka kodus mitmeid aastaid paastunud. Kui sa oma organismi tunned ja klistiirikott on olemas siis ei ole keeruline paastud. Aga esiteks see peab sul peast tulema et nüüd ma hakkan paastuma, mitte niimoodi et hakkad vastu punnima. Ma kindlasti räägin sellest suurema innustusega kõigile oma tuttavatele aga see mõtte hakata paastuma peab inimese pähe tulema enda seest. Nii palju kui ma olen inimestele rääkinud et ma paastun üks kord aastas, küsitakse „Mis mõttes paastus, ei söö kohe mitte midagi? Ei mina ei saa, mul haab paha, ma kukun kokku ümber, ma muutun tigedaks“ Ma ütlesin „See ei ole niimoodi“. Kõik sõltub organismi seisundist. Mul oli tesel päeval, ei ütleks et väga paha, pigem uimane sest vererõhk langes. Aga juba järgmisest päevast ma olin täiesti ergas ja kuni siiani välja.

Dr.Trofimova tegi Teile diagnostika ja siis otsustasite teha toidutalumatuse testi. Kas eesmärk on ikka jälgida soovitusi vastavalt testi tulemustele?

Absoluutselt. Ma tulin organismi puhastama ja seoses minu vanusega mul on probleeme kaalu hoidmisega. Ma üritan väga tervislikkult toituda. Olen sportlik. Miski asi ei lase ikka kaalul olla stabiilne ega langeda, kipub okka kogu aeg kõrgemaks minema. See info, mis ma diagnostikal sain, ja see mida loodan saada toidutalumatusetestist, aitab mul selle probleemiga paremini toime tulla.

Suur tänu Teile. Ootame Teid järgmisel aastal.