Tallinn

Eesti gaas juhatuse liige, mitmes ettevõttes omanik

5 lapse isa

Teie käisite meil kevadel esimest korda. Kust Teie saite infot meie kohta.

Naine soovitas. Ta käis veebruaris kuuril.

Kas eelmine kord Teile tehti ka diagnostikat ja toidutalumatuse testi?

Jah, ma tegin mõlemat.

Kas jälgisite soovitusi?

Ütleme et üsna palju ikka jälgisin. Väikseid libastumisis ikka on aga ma olen oma toidumenüüd muutnud vastavalt testi tulemustele.

Kui tohib küsida, kui palju olete kaotanud kaalus?

Kahe korraga kokku mai algusest on 16 kg. Ma ise olen väga rahul, see on väga hea tulemus siiamaani.

Kas mehi, sõpru kutsute?

Jah, ikka. Ma olen kõikidele soovitanud. Väga palju räägin sellest SPAaast töö juures, sõpradega. Mitte ainult isegi neile kellel on kaalu küsimus, vaid ka muudel põhjustel.

Minu jaoks on siin 3 suurt väärtust:

  1. kaalukaotus on mulle personaalselt hästi oluline
  2. siis organismi puhastamine ja paastu kasulikkus tervikuna. Ma olen lugenud ka dr.Trofimova raamatut.
  3. oluline efekt on ka see et annab võimaluse minul endal olla üksi, ma muidu olen alati hästi palju inimestega koos kogu aeg nii töö juures kui See annab võimaluse olla ise enda jaoks, mis on ka oluline.

Kas oli raskeid päevi seekord või läks kõik ühtlaselt?

Väiksed komplikatsioonid ikka olid. Kui mul eelmine kord oli 3-s päev kõige halvem siis seekord oli 2-se päeva teine pool. Pea hakkas väga valutama, ei saanud korralikult magada. Viimased paar ööd oli jalakrampidega probleeme. Võib olla ma käisin liiga palju keppidega. Eile 19 km, üleeile 18 km. Füsioterapeut Ilja ütles ka mulle et ma liiga palju kõndisin, selgitas miks. Aga muidu ma tunnen ennast väga hästi. Nii eelmine kord tundsin ennast hästi kui ka seekord.

Kas Teie vaatasite videoloengud mõlemad korrad? Leidsite aega selle jaoks?

Jah, vaatasin küll. Ma vaatasin küll tükiti siis kui aega oli. Aga lõppuks vaatasin kõik loengut ära teist korda.

Suu tänu Teile meeldiva vestluse eest.