Mitmes kord olete meil?

Ma käisin hästi ammu, umbes 19 aastat tagasi.

Mis oli põhjus et just praegu tulla?

Kehakaal tõusis, tundsin et kehal on raske olla, tahtsin puhastust. See eesmärk oligi.

Kas eesmärk on saavutatud?

Protsess jätkub. Kaal on ilusti langenud, enesetunne on super hea, kerge on olla. Ma arvan et siit on hea jätkata. Hea platvorm on loodud ja nüüd saab minna tervislikumate valikutega edasi.

Mis see lemmikprotseduur oli?

Kus juures on väga raske öelda, sest kõik tegid oma asja hästi. Massöör Marju oli super, kõik võimlemised olid super, vesivõimlemised. Kõik oli nii tore. Meeldivalt üllatas näohooldus C vitamiiniga, minu arvates see oli üks parimaid hooldusi mida ma saanud olen. Aga kõik parafiinid, kõik hooldused mida ma võtsin olid väga head.

Kas Teie lähedased teavad et olete siin,  et teete sellise kuuri?

Jaa, ikka teavad.

Kuidas nemad suhtusid et Teie teete seda?

Minu poeg ja sõbrad on harjunud et ma teen igasuguseid asju, keegi ei imesta. Räägin pojale tervislikkust toitumisest ja eks ta ise ka mingil määral jälgib.

Mida Te ütleksite teistele, miks peaks siia tulema?

Siin on väga turvaline keskkond, kus üldse paastuda. Dr.Trofimova ma arvan on Eesti kõige professionaalsem, kes on avanud sellise keskuse, kus on turvaline, kogu organismi puhastus, kogu puhastamist toetav programm. Aeg läheb ruttu. Tunned ennast hästi ja kuidagi kõigi inimestega tegeletakse individuaalselt, ehk siis selline suurepärane loodus, ilus koht, toredad inimesed, protseduurid, ja samal ajal siis kaal langeb ja organism paraneb, terveneb. Nii et üks kõik kas kellegil on kehakaalu probleem või on väsimus, tahab turgutust, on mingid haigused, tasub alati tulla sest arsti konsultatsioonil saab arutada mis on kõige parem, kellele paast, kellele dieet ja kellele detoks. Hästi individuaalne lähenemine, mulle meeldib.

Täna 6-s päev ja Teie veel paastute?

Jaa, homme ka veel paastun. Paar üksikut päeva oli veidi nõrgem olemine aga minul ei olnud peavalusid, iiveldust.

Kas esmaspäeval hakkate taastuma?

Ma veel mõtlen, vaatan kuidas enesetunne on. Praegu on küll selline tunne et süüa ei taha. Vaatan kuidas homme tundub ja kuidas esmaspäeval. Võib olla teen veel 2-3 päeva paastu. Mul on siht silmade ees, ma tahan oma soovkaalu saavutada lähi kuude jooksul. Nüüd ma enam alla ei anna. Kavatsen korralikult teha taastumise. Loengutega sai tegelikult nii palju häid mõtteid. Kui mõistus teab miks me seda teeme, kuidas me peaksime tegema ka miks me peaks seda järgima siis on tunduvalt lihtsam. Nüüd on ka dr.Trofimova raamat laua peal. Kes soovib oma organismi eest hoolitseda soovitan selle lugeda. Sellest saab ka julgustus juurde et paastumiseks, et see ei ole ikka ainult nälgimine see on palju võimsam.