Noor, sale ja sümpaatne turismifirma omanik ja polüglott Siivi on meie SPA-s esimest korda. Otsustasin küsida tema arvamust Biospa kogemuste kohta.

Tere Siivi! Mul on sulle paar küsimust. Oled sa nõus vastama?

– Jah, olen nõus.

Esimene küsimus on selline. Mis pärast sa oled otsustanud paastuda üleüldse, kuidas sa meid leidsid?

– Mina olen kuigivõrd kogu aeg kursis olnud, et paastumine on hästi oluline. Ja varasemalt olen teinud seda kevadeti üksinda kodus niimodi ühe päeva paaste. Aga sellest kohast… Ma tean juba ammu, et see koht eksisteerib. Ta on mul kuidagi kogu aeg peas olnud. Sellel aastal nüüd tuli ta nii äkki, see teadmine ja tunnetamine, et nüüd ma tulengi siia. Nädala aega enne tuli äkki mul see teadmine.Soov oli muidugi varasemalt ka, mingi aasta tagasi äkki olemas. Ja nädal tagasi panin kirja ja siin ma nüüd olen. Juba tehtud kõik! Ja miks ma tulin on see, et ma tahan organismi puhastada. Ma tean, kui tähtis see on.

Kuidas sa tulemustega rahul oled?

– Noh, ma olen. See, mida ma ootasin… see on ületanud ootusi.

Väga hea.  Tegelikult me praegu ei saagi veel öelda, et puhastamise protsess on päriselt lõppenud. Sul on veel kodus kuskil nädala aega taastumisega tegemist. Aga ma usun, et sa tuled jälle.

– Ma arvan küll. Aga mis on tore, et iga päev, kui oleme õhtul mehega rääkinud, siis ma kogu aeg mõtlesin, kui ma siin olen need päevad olnud, et kuidas ma saaksin oma mehe siia. Et see on kõige parem kingitus talle. Ja ma ütlesin talle seda üks kord. Ja ta ütles, et sa ei pea seda mulle ütlema, sest ma tean, et ma tulengi siia.

Tore. See nüüd ületab ka meie ootusi. Ja meil oleks suur rõõm sind jälle siin näha. Aitäh sulle!