Kust Teie saite infot meie kohta?

Umbes 10 aastat tagasi üks naisterahvas käis siin ja jagas oma kogemust. Aga sinna ta jäi. Ja nüüd siis mingid minu märgid on andnud märku  et  soolestikuga ei ole asjad korras. Siis ma otsisin internetist. Siin ma nüüd olen, võtsin puhkuse.

Kuidas praegu tundub, kas teegite õige valiku?

Jah, on küll väga õige valik.

Kuidas see nädal on Teie jaoks möödunud?

Alati öeldakse kui inimene läheb reisile et pool reisi on hea seltskond. Ja mul sattus suurepärane toanaaber. Muidugi kõik teie olete siin suurepärased, avatud ja valmis nõu jägama. Mõnus, ääretult mõnus.

Kuna Teie toanaaber on meie korduvkülastja siis ka see oli ehk abiks?

Kindlasti. Ta aitas mind väga.

Kas räägite meist teistele?

Jaa, soovitan küll. Ma ise töötan kinnisvaras ja minu jaoks on inimene nagu üks hoone. Radiaatorikütte on vereringe, annab sooja, kannab edasi. Kanalisatsioon on ka väga tähtis. Mul on vanad hooned ja ma tean mis jama on kui kanalisatsiooniga probleemid hakkavad.

Nii et õigel ajal maja renoveerimine aitab kindlasti?

Kui kanalisatsioonis või soolestikus on mingisugune sopistus siis tuleb sellest lahti saada.

Kas Teie ümbruskonna jaoks on saladus et olete siin kuuril. Kuidas suhtusid Teie lähedased sellesse?

Võib olla natuke üllatusid. Mul on toetav pere. Ja ülemus ka mõistis, et see on vajalik. Ma olen muidu ise endaga tegeleja. Täna võimlemise ajal ma tundsin igat lihaskiudu, tuli juurde mingi tähelepanuvõimekus, mida varem ei ole olnud, see lisandus praegu.

Kas teete ka joogat?

Joogat teen kord nädalas. Meditatsioonil on ka tähtis osa minu elus. Ma jälgin oma tervist.

Kas järgmisel aastal tulete uuele kuurile?

Jah, kindlasti. Võib olla ka lähiajal stressimaandamise 3-päevasele kuurile abikaasaga puhkama.