Loodus BIOSPA-s oleme alati pakkunud holistilisi programme, mis keskenduvad keha ja vaimu tasakaalu saavutamisele. Meie paastu- ja detoksdieetprogrammid on olnud

tõhusaks vahendiks keha puhastamisel ja vaimse selguse saavutamisel. Et pakkuda klientidele veelgi terviklikumat kogemust ja aidata neil saavutatud tulemusi säilitada, oleme lisanud programmi toitumisnõustaja loengud.

Täiendatud programm keskendub sellele, kuidas kujundada ja säilitada tervislikke toitumisharjumusi, mis toetavad püsivat heaolu.

Üks sageli alahinnatud aspekt paastu- ja detoksprotsessis on psühholoogiline tugi ja motivatsiooni säilitamine. Meie pöörame erilist tähelepanu ka vaimsele ja emotsionaalsele toele, et osalejad saaksid edukalt integreerida oma uued toitumisharjumused igapäevaellu. Nõustamine keskendub sellele, kuidas luua ja hoida positiivset suhet toiduga, vältides emotsionaalset söömist ja muid väljakutseid, mis võivad tekkida pärast paastu- või detokskuuri.

 

Kogenud toitumisnõustajad juhendavad osalejaid selles protsessis, pakkudes väärtuslikke teadmisi ja praktilisi nõuandeid, mis aitavad klientidel teha teadlikke valikuid, mis toetavad nende pikaajalist tervist ja heaolu.