Koostis: bataat 75 g, porgand 20 g, kartul 20 g, kurkum 5 g, kõrvitsaseemneõli 3 g, lõhnavad ürdid 2 g, vesi 75 ml
137 kcal, valgud 2,6 g, süsivesikud 18,9 g, rasvad 6,1 g
Töökäik:
1. Puhasta köögiviljad ja tükeldada väiksemateks kuubikuteks.
2. Kuumuta köögivilju vähese õliga.
3. Kui köögiviljad on kuldpruunid, siis lisa kurkum.
4. Vala köögiviljadele 1 liiter vett ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.
5. Püreeri segu saumikseriga.
6. Serveerimisel kasuta kõrvitsaseemneid, kõrvitsaseemneõli ja värskeid ürte.
Sweet potato soup 200 g
Ingredients: sweet potato 75 g, carrot 20 g, potato 20 g, turmeric 5 g, pumpkin seed oil 3 g, fragrant herbs 2 g, water 75 ml
137 kcal, proteins 2.6 g, carbohydrates 18.9 g, fats 6.1 g
Workflow:
1. Clean the vegetables and cut them into smaller cubes.
2. Heat the vegetables with a little oil.
3. When the vegetables are golden brown, add turmeric.
4. Pour 1 liter of water on the vegetables and boil until the vegetables are soft.
5. Puree the mixture with a hand blender.
6. When serving, use pumpkin seeds, pumpkin seed oil and fresh herbs.
Суп из батата 200г
Батат 75г, морковь 20г, картофель 20г, куркума 5г, тыквенное масло 3г, душистые травы 2г, вода 75мл
137 ккал, белки 2.6г, углеводы 18.9г, жиры 6.1г
Овощи размельчить и поджарить до коричневого цвета, затем добавить воды и варить до готовности 10 минут. Подавать с травами