Pro FERRA FERMENT

35,00  sisaldab KM

Rauavarude õrnaks täiendamiseks: Pro Ferra Ferment pakub koji seen Aspergillus oryzae kääritatud raudsulfaati ja ühendab seega taimse raua hea taluvuse kahevalentse rauasoola kõrge biosaadavusega. Lisaks toetab C-vitamiini ja valitud B-vitamiinidega raua ainevahetust.

  • 21 mg kõrge biosaadavusega rauda Aspergillus oryzae kapsli kohta
  • Eriti õrn maole tänu aeglasele raua vabanemisele
  • C-vitamiin (puhverdatud) raua paremaks imendumiseks toidust
  • Sealhulgas vitamiin B2 pluss aktiivne vitamiin B6, B12 ja folaat (foolhape)

Sisu: 33 g = 60 kapslit

       

Tootekood: 1114 Kategooria:

Kirjeldus

Pro Ferra Ferment toetab rauavarude täiendamist. Toode on tehtud koji seenest Aspergillus oryzae, millest on kääritatud raudsulfaati ning lisaks sisaldab toode raua imendumist soodustavat C-vitamiini ja valitud B-vitamiine. Iga kapsel sisaldab 21 mg rauda. Tisso toote raud pärineb unikaalsest patenteeritud kääritamisest koji seenest Aspergillus oryzae.

Raud on oluline mikroelement, mis kuulub mineraalide hulka, ilma milleta me eksisteerida ei saa. Ta osaleb erinevates kehas toimuvates protsessides. Selle peamisteks ülesanneteks on kaasa aidata hapniku transportimisele läbi organismi ja energia metabolismile. Rauda ei saa organism ise toota, seega sõltub see sellest, kas me seda toiduga omastame. Kuigi meie taldrikutele satub põhimõtteliselt palju erinevaid rauda sisaldavaid toiduaineid, esineb rauapuudust koos vastavate rauapuuduse sümptomitega sagedamini just naistel ja teistel riskirühmadel.

Rauapuuduse või rauavaegusaneemia ennetamiseks või kõrvaldamiseks tuleks kontrollida enda rauavajadust ja toitumist. Lisaks võib olla mõttekas võtta kombinatsiooni rauapreparaatidest, mis sisaldavad näiteks C-vitamiini raua imendumise parandamiseks ja B2-vitamiini, mis aitab kaasa tervele raua ainevahetusele.

Ohutu ja kõrvalmõjudeta

Riisi kääritamisel Aspergillus seentega (koji fermentatsioon) on Aasias ja eriti Jaapanis sajanditepikkune traditsioon ning see on muuhulgas sojakastmete, miso või sake valmistamise aluseks. Aspergillus oryzae kannab USA Toidu- ja Ravimiameti (FDA) GRAS-sertifikaati (GRAS = üldiselt peetakse ohutuks) ja on seega klassifitseeritud kahjutuks. Meie Koji-kääritatud raud on rakendusuuringutes osutunud täiesti ohutuks ja kõrvaltoimeteta, isegi kui seda kasutatakse pikema aja jooksul ja suurtes annustes 1,2 .

Tervisealased väited:

  • Raud aitab kaasa energia metabolismile, punaste vereliblede ja hemoglobiini moodustumisele, hapniku transportimisele organismis, immuunsüsteemi talitlusele, väsimuse vähenemisele ja kognitiivsele funktsioonile.
  • C-vitamiin suurendab raua imendumist.
  • Vitamiinid C, B2, B6 ja B12 aitavad kaasa energia ainevahetusele.
  • B2-vitamiin aitab kaasa raua ainevahetusele.
  • Vitamiinid B6 ja B12 aitavad kaasa punaste vereliblede moodustumisele.
  • Foolhape aitab kaasa normaalsele vereloomele ja vähendab väsimust.

Sulle võib meeldida ka…

Go to Top